Dans Energetic www.sanatateintegrata.ro

Dans Energetic

BENEFICIILE DANSULUI ENERGETIC

Dansul Energetic actioneaza pe mai multe paliere: la nivelul corpului fizic (dobandind echilibru, calm, declansand starea de vindecare), la nivelul corpului mental (restabilind echilibrul la nivelul creierului), la nivel spiritual (conectarea cu Sinele Divin si accesarea de noi potentiale din universul cuantic).

Ce iti aduce dansul energetic

•          Dans Energetic pentru Sanatate

•          Dans Enegetic pentru Frumusete si Echilibru

•          Dans Energetic pentru Indeplinirea misiunii Vietii

Dansul Energetic si Corpul fizic

 1. Dansul energetic actioneaza asupra corpului, sporindu-i FLEXIBILITATEA. Prin miscari usoare, sunt puse in miscare structuri de muschi, indeosebi muschi ai coloanei vertebrale, sustinand astfel intreaga postura corporala
 2. Dansul energetica ENERGIZEAZĂ. Prin dansul energetic, centri energetici (chakre) sunt activate, iar practicarea unor dansuri specifice, determina cresterea energiei atat pe anumite arii din corp, cat si in tot corpul.
 3. Dansul energetic RELAXEAZĂ. Practicand intre 21 si 33 minute de dans, zilnic, vei avea un somn linistit noaptea.
 4. Dansul armonizeaza RESPIRAŢIA. Prin exersarea respiratiei profunde, abdominale, aerul patrunde in cavitatea abdominala, masand organele interne, eliberand tensiunile din muschi, stimuland o postura corporala corecta
 5. Dansul OXIGENEAZĂ. Printr-o respiratie sustinuta si corecta, aerul patrunde si ajunge la toate celulele corpului. Procesul de intinerire celulara este accelerat. Acest lucru se va reflecta pe fata ta, vei fi mai frumos, pielea mai itinsa, mai stralucitor. Vei obtine chiar si acel „lifting facial” intr-un mod natural.
 6. Dansul aduce FERICIRE. Miscarea corpului conduce la eliberarea endorfinelor in corp, responsabile pentru o stare de bine si fericire.
 7. Dansul declanseaza PUTEREA DE AUTOVINDECARE. Prin dans se secreta oxitocina, hormonul iubiri, care diminueaza senzatiile de durere, atat de natura emotionala, cat si fiziologica. Prin dans te conectezi la propriul corp, la energiile subtile ale vindecarii.
 8. Dansul ajuta la dobandirea unei stari de linisti interioare, ECHILIBREAZĂ SISTEMUL HORMONAL. Secretia de adrenalina si cortizol secretate in situatii de stres sunt reduse, nivelul de STRES este REDUS, cerscand astfel imunitatea corpului.
 9. Dansul pleaca din INIMĂ, sporind campul electic si magnetic al intregului corp. Amplitudinea campului electric al inimii este de 60 ori mai mare decat cel generat de creier, iar campul magnetic este de 5.000 de ori mai mare in intensitate decat al acestuia. Acest lucru ne ajuta sa dobandim o stare de ECHILIBRU si ARMONIE cu toti si toate, premise pentru a trai o stare de exaltare si conectare la nivel de inima -suflet -spirit cu toti si toate.

Dansul Energetic si Creierul

 1. Dansul energetic actioneaza asupra creierului, eliberand creierul de orice ganduri mecanice, sau ganduri parazit.  Dansul energetic UNESTE EMISFERELE CEREBRALE. Partea creativa, emotionala este unita cu cea logica. Un creier in echilibru, reprezinta gandirea de GENIU. Prin acest echilibru, se pot identifica solutii logice, cu sustinere optima emotionala. Solutiile generate sunt atat din gandirea non-duala, cat si sprijinite de non-rezistenta.
 2. Dansul energetic actioneaza auspra retelelor neurolanle, stimuland NEURO-PLASTICITATEA. Retelele vechi de suferinta, durere, dizarmonie sunt desfacute prin focalizarea asupra unei noi stari de bine si sanatate, iar noi neuroni se dezvolta, reconfigurand „harti”de vindecare, recuperare, stare de bine si sanatate deplina.
 3. Dansul energetic determina COERENTA undelor cerebrale. Prin capacitatea de conectare la nivel interior, prin eliberarea de vacarmul cotidian si preocuparile zilnice, prin dans energetic, creierul trece de la nivelul de frecventa al undelor Beta (ritmul dominant al creierului, cand suntem in stare de altera si/sau anxietate) la nivelul undelor alfa (starea de relaxare) si chiar theta (granita cu visul, cand facem legatura cu subconstientul).

Dansul Energetic si Spiritul

 1. Dansul energetic ajuta sa TE CUNOSTI, TE ASCULTI si sa TE CONECTEZI cu TINE. In timp ce vacarmul societatii vibreaza, prin dansul energetic te eliberezi de toata lumea exteriora si te conectezi cu interiorul tau. Intr-o stare de liniste generata de muzica de vibratie inalta, descoperi parti din tine pierdute, conectarea cu SINELE DIVIN, revelandu-ni-se noi directii spre care sa te indrepti, accesezi idei pentru a viata traita usor, frumos si bine.
 2. Dansul energetic elibereaza mintea de ganduri, determinand focusul, care se obtine prin meditatie. Dansul energetic este o MEDITATIE IN MISCARE. Prin eliberare de ganduri determinate de programe si convingeri si atingand starea de focus, prin dans energetic se acceseaza nivelul cuantic al manifesarii- vidul de creatie. Este locul in care intentiile capata potential de manifestare, sustinute de credinta ca sunt deja realitate, atrag din campul cuantic materializarea imediata.
 3. Dansul energetic CREEZA UNITATE- unitate la nivel individual- CORP-MINTE-SPIRIT, si la nivel universal- conectarea cu Pamantul si Natura, conectarea cu Universul, cu toti si toate. Prin dans devenim TOTUL in Univers si totodata NIMIC.

Dansul energetic nu este doar miscare pe muzica, este meditatie in miscare, cale de accesare a potentialului absolut.

Datorita profunzimii acestui tehnici, ea este mai dificil de descris in scris, si mai usor de aratat. Prin practicare aceasta tehnica capata mai multa claritate. De aceea te invit sa dobandesti cunostintele in cadrul unui Curs de Dans engergetic, sau sa practicam impreuna aceasta tehnica in cadrul Intrunirilor de Dans Energetice saptamanale.

Dansul Energetic TV:

Antena 3 – Voi cu Voicu- Fenomenul de Dans Energetic

Dansul Enegetic – O noua filozofie de viata- Podcastul lui Radu Prisacaru

Programari si informatii la 0744 132477