Zyto Scanari Bio-Energetice

Bio-Well Scanari Bio Energetice

Introducere Zyto

Zyto Scanari Bio-Energetice www.sanatateintegrata.ro

Sunteti constient ca fiecare din noi si starea de echilibru al corpului este in stransa legatura cu tot ceea ce ne inconjoara: de la mediul in care traim, alimentele pe care le consumam, emotiile pe care le emitem. Cu tehnologia ZYTO, este ușor să identificați coerența biologică a organismului față de produse și opțiuni de stil de viață. Primul pas pentru a creste starea de bine si echilibru, poate să fie la fel de aproape ca o scanare ZYTO

Cum poti sa mentii starea generala de bine si echilibru

Fiecare celulă din corpul tău este conectată în rețea cu toate celelalte celule din corp, trimițând și primind informații, pentru a coordona milioanele de funcții pe care le proceselor în fiecare zi. Pe măsură ce corpul tău se adaptează la condițiile în schimbare pentru a rămâne sănătos, utilizează aceste retele de comunicare ca sa direcționeze resursele disponibile in vederea menținerii echilibrului. Inteligenta corpului tau face acest lucru in mod natural, fara ca tu sa constientizezi acest lucru.

Când corpul tău se confruntă cu o provocare care poate afecta sănătatea foare mult, poate începe să prezinte simptome (creșterea temperaturii corpului, umflarea anumitor zone, durere, oboseală sau tuse). Odată ce recunoașteți un simptom, poti incepe să actionezi pentru a sprijini procesul de vindecare. Anumite actiuni, cum ar fi să dormi mai mult, să bei mai multă apă, administrarea de suplimente nutritive sau medicație în conformitate cu supraveghere, poate ajuta organismul dumneavoastră să restabileasca echilibrul. Totusi, de multe ori, manifestarea simptomelor este unul din stadiile avansate ale bolilor: acestea apar inainte, fara ca sa avem vreun discomfort.

N-ai prefera sa stii care sunt acele arii in dezechilibru din corpul tau, chiar daca tu nu vreo durere? Sau sa stii care sunt factorii care reprezinta un stress toxic pentru corpul tau, ce anume iti influienteaza dieta si nutritia sau starea de hidratare? Care sunt emotiile cu care corpul tau consuma cea mai multa energie pentru a fi in echilibru? N-ar fi frumos dacă ai putea să-ți întrebi corpul? ZYTO face acest lucru.

Cum functioneaza ZYTO?

În timpul unei scanări, dispozitivul ZYTO (sub forma unei maini) masoara răspunsul galvanice a pielii corpului tău (RGP- GSR (Egl Galvanic Skin Response). Bioscanarea Zyto functioneaza pe acelasi principiul pe care functioneaza detectorul de minciuni.

Conductivitatea pielii, cunoscută și sub numele de răspuns galvanic la nivelul pielii, răspunsul electrodermic, reflexul psihogalvanic, răspunsul la conductanța pielii sau nivelul conductivității pielii, este o metodă de măsurare a conductivității electrice a pielii, care variază în funcție de cantitatea de umiditate indusă de transpirație . Transpiratia este controlata de sistemul nervos simpatic, indicand astfel o excitația psihologica sau fiziologica. Dacă ramura simpatică a sistemului nervos autonom este foarte excitată, crește și activitatea glandei sudoripare, ceea ce, la rândul său, mărește conductivitatea pielii. În acest fel, Conductivitatea pielii este utiilizată ca o măsură a răspunsurilor emoționale și simpatice.

Dispozitivul Zyto colecteaza date, prin masurarea raspunsului pielii, si sunt trimise, in sistem binar, softului Zyto pentru evaluarea. Dispozitivul Zyto introduce un element virtual, iar corpul raspunde (la nivel subconstient) printr-un raspuns galvanic la nivelul pielii. Elementele virtuale sunt reprezentative pentru o o gamă largă de lucruri ar fi alimente, nutriționale suplimente, organe corporale și sisteme. Software-ul Zyto prelucreaza raspunsurile date de corp  si analizeaza datele pentru modele de coerenta, cautand modul in care acestea fluctueaza sau se schimba la fiecare element virtual analizat. In functie de fluctuatia acestora, se determina elementele cu care organismul este intr-o stare de coerenta bilogica, aratand elementele care sunt intr-o stare de dezechilibru fata de aceasta coerenta biologica, sub forma unui raport. Raportul vine in sprijinul dumneavoastra pentru a face acele alegeri care va vor conduce la mentine starea generala de bine si sanatate.

Zyto si DoTerra

Software-ul zyto este legat baza de date Doterra, de uleiurile si suplimentele naturale care sprijina starea generala sanatate. Astfel incat, atunci cand se determina o arie in dezechilibru, softwarul identifica, prin scanarea raspunsului corpului dumneavoastra fata de elemente virtuale Doterra, produse Doterra care va vor sprijini pentru a restabili coerenta biologica.

Prin scanarea Zyto nu numai ca identifici acele arii care nu sunt armonizate, dar obtii informatii pentru a putea face o alegere, in a utilizare acele produse care vor echilibra starile de incorenta biologica. 


Zyto Scanari Bio-Energetice

De ce sa alegi Zyto?

1 – Obțineți informații despre starea de bine

Rapoartele de la scanarea ZYTO vă oferă cu informații care vă pot ajuta să faceți alegeri individuale de wellness. Identificarea elementelor virtuale la care aveți un răspuns neobișnuit vă poate oferi dumneavoastră și terapeutului dumneavoastra modul de actiune pentru a va face sa functionate la parametri optimi.

2 – Identificarea coerentei bilogice fata de alimentatie

Este o singura masura aplicata tuturor cand vine vorba de nutritie? Categoric nu. Scanarile ZYTO identifica modul de raspuns unic al corpului tau fata de alimente. Cunoasterea coeremntei biologie fata de alimente va ajuta sa faceti cele mai bune alegeri nutritionale pentru sanatatea dumneavoastra si echilibrul din punct de vedere al greutatii.

 3 – Economiseste bani

Există multe suplimente nutritive bune, dar probabil că nu ai nevoie de toate. Cunosti uleiruile Doterra si intrebuintarea lor generala, insa corpul tau are nevoie de ceva specific, unic pentru tine. Cunoașterea coerenței biologice vă ajută să alegeti produsele potrivite pentru dvs. Prin alegerea suplimentelor potrivite, indicate ca urmare a scanarii individualizate, veti sti exact ce anume sa achizitionati, fara a cheltui bani pe alte suplimente, care nu vi se potrivesc in totalitate.

4 – Sprijin pe mai multe arii de viata

Indiferent daca doriti sa primiti sprijin in gestionare greutatii, sau identificare unori arii din corpul dumneavoastra care nu sunt in echilibru (emotii, organe, imunitate etc), o scanare ZYTO va poate ajuta. Elementele virutale imagazinate in softul Zyto sunt clasificate in diferite arii de sanatate, astfel incat va puteti scana doar pentru categoriile care sunt relavante pentru dumneavostra si doriti sa aflati mai multe informatii despre coerenta biologica a corpului dumneavoastra.

Zyto Scanari Bio-Energetice

5 – Urmăriți-vă starea de bine

Zyto Scanari Bio-Energetice www.sanatateintegrata.ro

Scanările ZYTO vă oferă informații „în moment prezent”. Urmărirea scanărilor în timp poate fi benefica, permițându-vă să identificați tendințele pe termen lung carora veți dori să acordați o atenție deosebită. Trecutul tău te poate ajuta să prezici viitorul. Analizand evolutia de la o scanare la alta, te sprijina in identificarea acelor elemente care va influenteaza starea dumneavoastra de bine.

6 – Indepartarea grijilor inutile

Îngrijorându-vă de sănătatea dumneavoastră sau de starea de sănătate a o persoană dragă poate fi incredibil de stresantă. ZYTO rapoartele de scanare aduc o nouă perspectivă despre coerența dumneavoastră biologică unică, care să permită obtinerea unei imagini cat mai completă a stării de bine. Afland mai multe despre starea de bine individuală poate face toate diferența, acest lucru sporindu-va starea de confort si indepartarea grijilor inutile.

Zyto Scanari Bio-Energetice

Programari si informatii la 0744 132477