Logo www.sanatateintegrata.ro 280x72

Abordeaza sanatatea in maniera holistica

Sanatate este in NOI

Menirea noastra pe pamant este sa TRAIM viata si sa ne BUCURAM de viata. Cand uitam de noi, apare boala si suferinta. De cele mai multe ori incepem sa cautam in exerior, alergand la diferiti doctori, pentru a ne recapata sanatatea.

Sanatatea este asociata indeosebi cu corpul- spunem cand suntem sanatosi, atunci cand nu ne supara nimic. Insa, aparitia unei boli in corpul fizic este de cele mai multe ori unul din ultimele stadii ale bolilor, acestea apar mai intai la nivelul gandului, apoi la nivel emotional. Corpul nostru este in stransa legatura cu ceea ce gandim, cu ceea ce simtim, cu ceea ce experimentam.

De aceea, sanatatea corpului fizic trebuie privita integrat cu sanatatea de la nivel mental, la nivel emotional.

Mai mult, este important sa vedem faptul ca suntem mai mult decat un corp fizic, suntem spirit si suflet si avem o misiune pe Pamant. Vorbim astfel de o mentinerea unui echilibru intre corp-minte-spirit.

Terapiile oferite urmaresc sa reactiveze medicul interior din fiercare din noi, sa determine dezechilibrele de pe toate planurile si sa le corecteze inainte ca suferinta sa apara. Sa aduca echilibru la nivel mental si spiritual. Modul de abordare este unul holistic, care integreaza toate dimensiunile fiintei umane. Numai printr-o astfel de abordare putem facilitata echilibrul pe toate planurile.

Toate resursele sunt in noi, si actionand in mod integrat pe mai multe planuri, putem asigura SANATATEA INTEGRATA.

Bucuria este masura reala a sanatatii radiante!(Niculina Gheorghita)

Abordeaza sanatatea in maniera holistica

Abordeaza sanatatea in maniera holistica www.sanatateintegrata.ro

Programari si informatii la 0744 132477

One thought on “Abordeaza sanatatea in maniera holistica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *