Bio-Well & Zyto www.sanatateintegrata.ro Slide

Bio-Well Scanari Bio-Energetice

BIO-WELL tehnologie revolutionara care evalueaza starea energetica si biologica

Zyto Scanari Bio-Energetice

Bio well image www.sanatateintegrata.ro

Cand eram copil ma intrebam de ce sfintii din icoane au acele aure in jurul capului, diferite ca marime. Stiinta a demonstrat ca nu doar ei au aceasta aura. Toate organismele vii emit aceasta lumina. Lumina este diferita ca intensitate si marime, in functie de campul de energie, starea de sanatate si echilibru mental-emotional. Mai mult, stiinta a dezvoltat instrumente de masurare a acestor campuri de energie. Aparatul Bio-Well este destinat pentru determinarea starii generale de echilibru sau dezechilibru a corpului uman.


Evidente stiintifice – Omul emite lumina

Stiinta a demonstrat, in ultimii 20 de ani, ca oraganismele vii si tesuturile emit lumina, in intensitati masurabile. Lumina este in functie de conditiile de viata si vitalitate[1]. Aceste emisii fotonice ultra-slabe, numite fotoni, au o vizibiliatte de 1000 de ori mai joasa decat sensibilitatea ochiului uman. Ele nu pot fi percepute cu ochiul liber. Insa chiar daca nu le vedem, acest lucru nu inseamna ca nu exista.

Prin expunerea corpului intr-un camp electric de tensiune si o anumita frecventa, aceasta lumina poate fi captata prin fotografie. Lumina va fi observata sub forma unui halou luminos, in culori diferite. Acesta este „efectul Kirlian”, descoperit in 1939 [2], iar aceasta aura reprezinta campul de energie generat de corp.

[1] Herbert Schwabl, Herbert Klima. Spontaneous ultraweak photon emission from biological systems and the endogenous light field. Forsch Komplementarmed Klass Naturheilkd. 2005 Apr; 12(2):84-9. PMID: 15947466

[2] mai multe detalii, Wikipedia- Fotografie Kirlian – Wikipedia

Corpul nostru functioneaza ca un tot unitar, fiecare organ si sistem isi exercita rolul sau propriu. Activitate sa este reglata de sistemul nervos central si sistemul nervos autonom.

Orice stimul din exterior este procesat de sistemul nervos simpatic si parasimpatic. Iar, in functie de starea de sanatate a organelor si echilibrul corpului, este generat un raspuns exterior, pe piele.

Pielea este organul cel mai mare al corpului nostru. Ea transmite, prin terminatiile nervoase, in exterior, modul in care corpul se simte in interior. Aura emisa de corpul nostru arata starea noastra de echilibru al corpului, atat la nivel fizic, cat si mentalo-emotional

Tehnologia si instrumentele GDV

Aparatul Bio-well este un instrument care capteaza tocmai lumina din noi. Acesta fotografiaza descarcarea de gaz (in engleza GDV- GLOBAL DISCHARGE VISUALIZATION), adica de electroni sub forma de fotoni, din corpul uman, atunci cand un curent electric slab este aplicat pe varful degetelor in mai putin de o milisecunda. Tehnica GDV este aprobata de Ministerul rus al sanatatii ca o tehnologie medicala confirmata ai aprobata in intreaga Europa.

Emisiile captate la nivelul fiecarui deget, sub forma unei aure a degetelor, sunt fotografiate intr-un sistem optic cu carmera foto, iar apoi traduse intr-un fisier digital, care sunt analizate de un soft patentat. Prin procesarea tututor informatiilor se elaboreaza un raport care traduce nivelul de energie al intregului organism, cat si nivelul de energie al organelor. Raportul arata  starea holistica a corpului (sanatatea organelor, echilibru mental emotional, aliniamentul centrelor energetici), dar merge si in profunzime, aratand care dintre sisteme sunt incarcate de probleme legate de stres sau probleme de natura patologica.

Evaluarea este una „obiectiva”, in sensul ca gandirea rationala nu intervine, ca in cazul unui consult medical, in care simptomatologia reprezinta punctul de plecare. Emisiile corpului prin bio-fotoni sunt captate de corp in maniera involuntara si interpretate de soft-ul sistemului ulterior.

Stadiile de evolutie a bolilor si Bio-well

Pentru ca bolile au 6 stadii de evolutie, conform sistemului Ayurveda, aparatul poate determina o anumita disfunctionaliate din corp, inainte ca aceasta sa ajunga si sa se manifeste in corpul fizic. De cele mai multe ori, ne dam seama ca avem o suferinta fizica atunci cand simtim durerea, cand apar primele simptome. Din nefericire, acesta este stadiul 5 al unei boli, imediat dupa aceea urmand stadiul 6 in care se administreaza tratament sau interventii chirurgicale. Pentru ca boala se instaleaza intai la nivel subtil, aparatul scaneaza si fotografiaza zonele cu probleme, in stadiile 1-4.

Bio-Well Scanari Bio-Energetice

Avantajele scanarii prin Bio-Well:

Bio-Well Scanari Bio-Energetice www.sanatateintegrata.ro
  • Este o metoda non-invaziva (nu doare si nu are efecte secundare)
  • Este o metoda rapida (rezultatul este furnizat intr-un timp scurt)
  • Este o metoda de analiza profunda a corpului (poate determina o boala/disfunctionalitate, inainte ca aceasta sa se manifeste in corpul fizic).
  • Se poate urmari impactul in timp real al factorilor pozitivi si negativi care afecteaza corpul.
  • Este o metoda de monitorizare a functionarii si raspunsului corpului in timpul unei terapii, tratament medicamentos si in perioada de recuperare;
  • Se pot preveni potentialele efecte secundare are unor tratamente, prin evaluarea starii corpului inainte de inceperea tratamentului si pe parcurul acesteia.

Folosirea Tehnologiilor GDV in lume

GDV si performanta sportiva

Tehnoligia GDV a fost aplicat in vederea cresterii nivelului de performanta a membrilor echipei de atletism a rusiei. Toti sportivii se antreneaza, insa nu toti devin campioni. Tehnologia GDV a fost implementata plecand de la studierea nivelului abilitatilor atletilor si folosita pentru adaptarea antrenamentelor la bio-ritmul fiecarui individ. Diagnosticarea rezistentei la stres si mobilizarea energiei mentale si psiholohice au fost utilizate cu scopul de a favoriza succesul performantelor sportive.

(2018-  , Korotkov Konstantin, Korotkova Anna, Study of Athletes of Various Skill Levels with GDV technology, Saint Petersburg Federal Research Institute of Physical Culture and Sport, 2018 Link: (Microsoft Word – GDV in Sport.doc (iumab.org))

Bio-Well Scanari Bio-Energetice

GDV si masurarea impactului practicii meditative

Joe Dispenza, cunoscut pentru lucrarile sale „Distruge-ti obiceiurile nocive”, „Tu esti Placebo”, „Supranatural”, foloseste tehnologia Bio-well si scanarile GDV pentru a demonstra impactul meditatiei asupra corpului uman, in timp ce se ating stari elevate de constiinta. Joe Dispenza, cunoscut pentru autovindecarea produsa cu ajutorul mintii (refacerea coloanei vertebrale fracturate in urma unui accident prin vizualizarea acesteia sanatoasa), demonstreaza cum, prin folosirea mintii si a corpului in maniera integrata, creste nivelul de energie. Centrii energetici (chackrele) se regleaza (pozitie si dimensiune), iar corpul functioneaza in mod coerent.

Extras din Cartea Supranatural prezentat mai jos. Dupa practica meditativa, centrii energetici se gasesc aliniati.

Bio-Well Scanari Bio-Energetice www.sanatateintegrata.ro

Bio-Well Scanari Bio-Energetice

Programari si informatii la 0744 132477